Maatregelen bij de IASZ wegens Coronavirus

Het Coronavirus en de verspreiding daarvan is volop in het nieuws. Heeft u vragen over het virus? Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden op de website van de Rijksoverheid of de website van GGD Kennemerland over de laatste ontwikkelingen in de regio. U kunt ook bellen naar het RIVM: 0800-1351. Dit telefoonnummer is dagelijks bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur.

De medewerkers van de IASZ volgen de adviezen en maatregelen van het RIVM en de GGD. Hieronder leest u hoe de dienstverlening is aangepast.

Contact met IASZ

Wij verzoeken u alleen in noodzakelijke gevallen het gemeentehuis te bezoeken en vooral telefonisch of digitaal contact op te nemen. Dat kan rechtstreeks met uw contactpersoon via doorkiesnummer of e-mailadres. Heeft u geen contactpersoon? Bel dan het algemene nummer 023-548 58 68. Of stuur een e-mail naar iasz@heemstede.nl.

Uitkering

Het op tijd betalen van uw uitkering heeft onze hoogste prioriteit en gaat gewoon door!

Ontvangt u maandelijks een inkomstenformulier? Wij verzoeken u dit op het normale moment bij ons in te leveren, bij voorkeur digitaal via . Als dat niet lukt dan graag per post opsturen naar de IASZ of in de brievenbus van de gemeente Heemstede stoppen.

Afspraken tot en met 28 april vervallen

Heeft u een uitnodiging ontvangen voor een afspraak in de periode tot en met 28 april? In principe gaan deze afspraken niet door. Wij proberen de afspraken telefonisch of via de mail af te handelen of uit te stellen tot een later moment. Als dat echt niet mogelijk is, ontvangen wij u wel op het raadhuis. Wij nemen daarbij de maatregelen in acht die verspreiding van het virus voorkomt. Wij zijn wij bereikbaar via de telefoon en de mail.

Naar overzicht